Тестаментот на претседателот Глигоров

Тестаментот на претседателот Глигоров

Ако во тешки времиња за иднината на Македонија претседателот Глигоров пречел некому до таму да му се подготви атентат, не помалку значајно е прашањето кому денес пречи Глигоров?

Пишува Ерол Ризаов

Извор: DW
Целиот текст ТУКА

Прочитајте повеќе

ДУИ е против влада со „нелигитимни Албанци“

ДУИ е против влада со „нелигитимни Албанци“

Влада со нелегитимни Албанци и влада без Албанци е еден ист концепт, бидејќи „Вреди“ не …