АНАЛИЗА: Внатрешен долг од 443,5 милиони евра

АНАЛИЗА: Внатрешен долг од 443,5 милиони евра

На новата должничка листа се наоѓаат болниците од речиси сите градови во земјава. Долгови повисоки од 2 милиони евра пријавиле скоро сите скопски клиники – за хематологија, неврологија, дигестивна хирургија, кардиологија како и Институт за белодробни заболувања Козле

Прочитајте повеќе

Богородица пожар

Затворен граничниот премин Богородица поради пожар, се преземаат мерки за гасење на пожарот

Се преземаат интензивни мерки за гасење на пожарот. Апел до сите граѓани да не се …