(АНАЛИЗА) За вработувања на млади 32,4 милиони евра – дали мерките даваат долгорочни ефекти?

(АНАЛИЗА) За вработувања на млади 32,4 милиони евра – дали мерките даваат долгорочни ефекти?

Државните грантови се условени – враќање на парите доколку бизнисот пропадне или ако вработените останат без работа поради отказ или доброволно, пишува Порталб

Прочитајте повеќе

СДСМ: ДПМНЕ сака да не врати назад во времето на Хунзите и „Скопје 2014“

СДСМ: ДПМНЕ сака да не врати назад во времето на Хунзите и „Скопје 2014“

Соопштение за јавност на СДСМ Ништо не е променето во ДПМНЕ. На митинзите на ДПМНЕ …