Арсовска го разреши Зоран Глигоров, ја назначи Наталија Митовска за нов секретар

Арсовска го разреши Зоран Глигоров, ја назначи Наталија Митовска за нов секретар

Митовска е сопруга на Александар Митовски, сопственик на порталот „Инфомакс“, речиси единствениот онлајн медиум во кој градоначалничката на Скопје, Данела Арсовска редовно гостува

Прочитајте повеќе

пожари стрништа ниви

За три години нема ниту една пресуда за предизвикување шумски пожар

Од обвинителството за Мета.мк брифираат дека во државата нема регистар на шуми и обвинителството тешко може …