Бензините и дизелот поевтинуваат за 1,5 денара по литар

Бензините и дизелот поевтинуваат за 1,5 денара по литар

Oд полноќ ќе поевтинат бензините и дизелот, но и екстралесното масло за домаќинство

Прочитајте повеќе

Административци не сакаат да спроведуваат избори, сакаат да празнуваат

Административци не сакаат да спроведуваат избори, сакаат да празнуваат

Реална потреба или празниците и распустот ги натераа административците да се повлекуваат од членството во …