Аналена Бербок

Бербок повика на силна поддршка за Балканот на патот кон ЕУ

Германската министерка за надворешни работи Аналена Бербок повика на силна поддршка за земјите од Западен Балкан на нивниот пат кон ЕУ.

Извор: DW

Прочитајте повеќе

Виетнамска милијардерка осудена на смртна казна поради финансиска измама

Виетнамска милијардерка осудена на смртна казна поради финансиска измама

Истакната банкарска службеничка е осудена на смрт за нејзината улога во најголемиот измамнички случај во …