Мегапопуларната актерка од бившите југословенски простори, Лидија Вукичевиќ ќе настапи на сцената на Театар Комедија, како главна женска улога во претставата ,,Чекајќи го министерот“. Покрај неа, во комедијата играат и актерите Милан Пајиќ и Семир Гигиќ. Вукичевиќ и’ е позната на пошироката јавност по многуте улоги во филмови и ТВ серии од тв екраните.

Претставата ,,Чекајќи го министерот“ е закажана за недела, 10 ноември со почеток во 20.00 часот, на големата сцена во Театар Комедија.