Честит Рамазан Бајрам!

Честит Рамазан Бајрам!

Муслиманските верници ширум светот денеска го слават Рамазан Бајрам.

Прочитајте повеќе

Конститутивната седница на Собранието ќе се закаже на 28 мај

Конститутивната седница на Собранието ќе се закаже на 28 мај

Дневниот ред на конститутивната седница, според Деловникот, ќе има три точки односно избор на Верификациона …