Да ја поддржиме Мила Москов на Детскиот Евросонг

Денес, со почеток во 16:00 часот со директен пренос на првата програма на МРТ ќе можеме да го проследиме директниот пренос од Полска, од Детскиот Евросонг на кој не претставува Мила Москов.

Мила Москов блесна на пробите на детскиот Евросонг кој годинава се одржува во Гливице, Полска. Нашата претставничка имаше одличен настап со песната „Fire“ на Лазар Цветковски, а останува и денес на големото финале,да ги потврди своите квалитети. На финалето нашата претставничка ќе настапи под реден број 4.

За Мила можете да гласате на следниот линк:

vote.junioreurovision.tv

Прочитајте повеќе

Две години од почетокот на руската инвазија на Украина

Украина денеска одбележува две години од почетокот на целосната руска инвазија на земјата. Се очекува …