Дел од осомничените за нападот во Москва признале вина

Дел од осомничените за нападот во Москва признале вина

По нападот во концертна сала во Москва, судот испрати четворица осомничени во притвор. Според извештаи на медиумите, дел од нив признале вина.

Извор: DW

Прочитајте повеќе

Кети Стевананџија: Реконструирано „крушевското џаде“, Владата на СДСМ прави за Прилеп повеќе отолку градоначалникот Јовчески

Кети Стевананџија: Реконструирано „крушевското џаде“, Владата на СДСМ прави за Прилеп повеќе отолку градоначалникот Јовчески

Прес-конференција на Кети Стевананџија, член на Извршниот одбор на СДСМ – Прилеп Почитувани, Владата предводена …