Ден на независноста на Украина: Украинците го бранат своето право на живот, суверенитет и територијален интегритет

Ден на независноста на Украина: Украинците го бранат своето право на живот, суверенитет и територијален интегритет

„Ние ќе победиме затоа што имаме внатрешен отпор, сила на духот и силна поддршка од нашите партнери“, рече амбасадорката Дир

Прочитајте повеќе

Кочанскиот Центар

Убиецот зад кочанскиот фемицид доби доживотна казна

Донесена е пресуда за кривичното дело Убиство извршено при родово базирано насилство и на свиреп …