ЕУ ќе ги услови милијардите евра нова помош за земјите од Западен Балкан

ЕУ ќе ги услови милијардите евра нова помош за земјите од Западен Балкан

Покрај напредокот во владеењето на правото и вклучувањето на санкциите кон Русија, дополнителен услов за Србија за користење на средствата од Планот за економски раст е нормализацијата на односите меѓу Белград и Приштина

Прочитајте повеќе

Административци не сакаат да спроведуваат избори, сакаат да празнуваат

Административци не сакаат да спроведуваат избори, сакаат да празнуваат

Реална потреба или празниците и распустот ги натераа административците да се повлекуваат од членството во …