Големата дилема на СДСМ: Да оди на исти листи со ДУИ или не?

Големата дилема на СДСМ: Да оди на исти листи со ДУИ или не?

Европскиот фронт изгледа убаво на зборови, но каква форма би можел да добие за оние кои би биле во него да не излезат како губитници на изборите наместо победници.

Пишува Љупчо Поповски

Прочитајте повеќе

Гир: Очекуваме спроведување на уставните измени, не коментирам политички прашања среде кампања

Гир: Очекуваме спроведување на уставните измени, не коментирам политички прашања среде кампања

Евроамбасадорот Дејвид Гир не ја коментира изјавата на претседателскиот кандидат од Европскиот фронт, Бујар Османи …