Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

На екс-градоначалникот на Ѓорче Петров, Сокол Митрески, одреден му е домашен притвор заради злоупотреба на службената должност и овластување при легализација на дивоизградени објекти во Општината.

Неговиот колега, исто така екс-градоначалник Марјан Ристески, се фалеше дека Прилеп е рекордер според бројот на легализирани објекти. Од тој аспект, можам да замислам што сѐ се крие во илјадниците легализирани објекти. Особено, пак, што чаршијата години наназад гласно го врти името на вработен во Општината чија тарифа била 5.000 евра на рака.

Општина Прилеп просто “плачи“ за темелна ревизија!

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот