Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Наспроти сета политичка логика, наспроти волјата на искрените членови и поддржувачи на ВМРО-ДПМНЕ, Груевски не заминува од лидерското место дури и по цена на исчезнување на партијата од политичката карта на Македонија.

Според статутот на ВМРО-ДПМНЕ, доколку заради било која причина се случи партијата да престане да постои, сиот имот на партијата кој е проценет на 60 милиони евра, ќе премине во сопственост на МПЦ-ОА.

Колку и да прозвучи како теорија на заговор, прашањето дали во таа грмушка лежи зајакот, го сметам за сосема легитимно.

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот