Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Може да имате добри економски резултати. Може да водите одлична надворешна политика. Ама ако за скоро, многу скоро, не почнат да се редат пресуди против злосторничкото здружение, ќе биде исто како ништо да не сте постигнале. Оти народот памти. И чека. И во зависност од направеното, казнува или наградува.

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот