Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Откако конечно сфати дека Идризово е неговата следна “долгометражна“ дестинација, „Миле ми текна“ почна да плачи како п…. и да се повикува на одредби од Европската конвенција за човекови права, на Уставот и законите…
Не знам оти на Миле не му текна на овие работи ко ги делеа со “шефо“ парцелите на Водно, ко ја рачунаа провизијата од “жутите“, ко се фалеше оти “му ја еба мајката“ на дуќанџиите…?
Само за една работа Миле беше во право, тогаш ко рече оти “че има пиштејне вриштејне“. Е па ете, дојде и тоа време!

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот