Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Следниот пат кога овој лик ќе се појави на билборд, плакат или флаер, под неговата фотографија ќе пишува WANTED!!!

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот