Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Одработувањето на изгубени училишни денови во сабота, беше една од најголемите глупости кои претходната Влада ги направи во образованието. На кој “мислител“ во актуелниот состав на Министерството за образование му текна да го продолжи она што ДПМНЕ го започна пред години?

Ова е глупост пар екселанс! Зарем е малку што 5 дена во неделата, секојдневно имаат по 7-8 часови, па сега треба и саботата да им ја земат? Не можат да смислат ништо попаметно?

Не знам дали во меѓувреме некој ќе се сети дека треба да се напушти досегашната матрицата на размислување, ама едно знам: без разлика на евентуалните последици, јас на моето дете нема да му дозволам во сабота да оди на училиште!

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот