Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Средбата во куќата на Жан Моне не треба да се претвори во Зелено пазарче. Робијата на Груевци не смее да биде трампана за нивниот потпис за промена на името на државата. Оти со криминалци компромис – нема. А за името и онака ќе одлучи народот на референдум.

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот