Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Ако е за трка, му ставаат седло. Ако е за парада, го китат со пердуви. Во секој случај, бил за трка или за парада, коњот секогаш ќе биде само коњ.

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот