Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Во Јапонија, воз тргнал 20 секунди порано, компанијата им се извинила на патниците за непријатноста која им ја предизвикала.

Во Македонија, каде ниту еден воз во последниве 20 години не тргнал на време, патниците им се извиниле на машиновозачите и на директорите на Македонски железници за предизвиканите непријатности.

Ете затоа Јапонија има цар, а ние го имаме Хорхе…

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот