Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

„Локацијата на изворот на идејата за насилството во Центар, е мозокот на првообвинетиот Никола Груевски, а по него доаѓа Миле Јанакиески“.

Фатиме…царица!

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот