Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

„Ако си  лошо расположен, помисли дека кога ќе бидеш мртов, нема да го имаш ни тоа“

Тибетска мудрост

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот