Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Ваква злоупотреба на довербата и името на еден премиер и претседател на партија од страна на негови сопартијци, како што тоа изминативе неколку месеци му го прават на Заев неговите партиски “другари“, и тоа во сите градови во Македонија, без исклучок, досега не е видено.

Не знам како покрај сите обврски ќе најди време да се позанимава со таквите, ама знам оти ако не ги земи стапот и метлата, работата нема да му излези на арно. Ниту нему, ниту на партијата, најмалку на државата…

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот