Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Антонио Милошоски бил многу загрижен за здравствената состојба на притворениот Едмонд Темелко. Оти овој лажен филантроп, лицемер со пресадена коса и ампутирана душа, не покажа загриженост и за здравјето на Александар Диневски? Каде беше да го крени гласот кога неговата Влада и неговите обвинители и судии од тефтерчето на Горде изрекуваа притвори и затворски казни за бремени жени?

Ако сака Македонија да биди правна држава, овој кичевски преварант час поскоро мора да се најди под лупата на државните истражни органи. И да заврши во ќорка!

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот