Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Ароганцијата со која членката на ДИК, Виолета Дума, ни се обрати нам, на граѓаните на Македонија, е недостоен на функцијата која ја извршува. Дополнително, со својата “ароганција во движење“, Дума комплетно ги наруши заложбите на партијата која неа ја предложила, СДСМ, да се претстави како политички субјект близок до народот.

Без намера да коментирам дали членовите на ДИК заслужиле или не да добијат дополнителни финансиски средства, сметам дека заради нејзиниот некултурен, безобразен и арогантен однос, Виолета Дума треба и мора да поднесе оставка од функцијата. Сега и одма!

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот