Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Латас, слугата на сите власти, гласноговорникот на режимот, кодош и “патриот“ со странски пасош, оној кој новинарската професија ја сведе на маалско гранапче, очекувал “брутално судење“ за предметот „Тотал“.

Не брутално судење, туку ако има правда и правично судење, најмалку што ова створење треба да добие е брутална пресуда!

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот