Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Дали има некој од мајка роден кој еднаш ќе кажи колку основачи има ВМРО-ДПМНЕ? 30, 130, 300, 1.300…??? Оти вака, кој како излези пред камера, основач…

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот