Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Денешниот марш “за правдината и татковината“ ќе биди последниот и најголемиот момент на вистината за Грујо. Фијаското кое ќе го доживее по однос на масовноста на маршот, ќе значи ставање печат на неговото заминување од лидерската позиција во ДПМНЕ.

Оттаму можи да замини, ама на правдата не смее да ѝ избега.

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот