Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Ми се допаѓа тоа што актерите од МНТ ја откажаа синоќешната претстава. Ама ако имаа малку доблест и грам професионализам, ќе излезеа пред публиката и ќе кажеа оти претставата ја откажуваат затоа што прокиснува театарот за кој Грујо, Канческа-Милевска и останатите мафијаши од претходната Влада, потрошија, односно украдоа, милиони и милиони евра.

Со самото тоа што го поддржаа силеџијата Владо Јованоски, покажаа дека не се ништо подобри од него и дека не се уметници, ами обични подопашници и слуги на еден режим.

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот