Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Еден пообилен дожд ја исфрли на виделина целата мизерија и бесмисленост на криминалниот проект „Скопје 2014“. Само неодговорен или болен ум можеше да смисли онаков злосторнички чин. Ама што друго можеше да се очекува од некој кој со сиот ум сакаше да стави парапетче околу Охридско езеро?

Затоа, најавената оставка на најголемиот злосторник во историјата на Македонија, за мене не е вест. Вест ќе биде кога со правосилна пресуда на џелатот ќе му биде наложено да ги врати украдените пари, а потоа ќе биде испратен на долгогодишен престој во Идризово.

Сѐ освен тоа е – неприфатливо!

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот