Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

„Ако не знаеш да пливаш, не влегувај во вода“
…стара македонска

Image may contain: 2 people, beard, meme and text

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот