Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Марјан Ристески ја остави Општина Прилеп во “дупка“ од 3,5 милиони евра! Инспектори на МВР за економски криминал сѐ уште го скенираат работењето на претходниот градоначалник, што значи дека оваа бројка не е конечна.

Еве уште еден кандидат кој за брзо “че пишти и че вришти“ оти го апсат заради “партиски реваншизам“.

…А му велев оти треба да намали со одењето во Австралија…

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот