Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Кога некој 14 години се наоѓа на чело на една од двете најголеми партии во државата, кој зад себе има 10 години премиерски и 4 години министерски стаж, на протест не може да собере повеќе од 200 луѓе, тоа значи дека е време доброволно да го препушти лидерското место во партијата.

Оти, вака или онака, за месец-два и онака ќе биде екс лидер.

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот