Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Непочитувани господа од злосторничкото здружување, непочитуван г-не Груевски, непочитуван г-не Мијалков,
Со оваа фотографија ви го честитам 29.Ноември и ви посакувам по можност уште утре, и вас двајца, но и останата багра од вашето мафијашко друштво, да ве гледаме во иста ситуација како и оној на сликата кому чавка му го испила умот.
Е па, ај нека ви е за многу години…лежењето во ќорка!

Image may contain: one or more people and people sitting

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот