Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Грујо ги повика членовите на ДПМНЕ на протест пред Кривичниот суд. Бара спас за сопствениот г.з. Оти му тече низ ногавици. Оти обрачот околу него се стега. Оти знае дека деновите на слобода му се одбројани. Оти треба да лежи. Оти че си лежи!
#МафијаНаРобија

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот