Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Никој подобро и побрзо не се навикнува на лошото од Македончето. Навикнавме на ропство – ни траеше со векови, на режим – остана со години, на сиромаштија – трае до недоглед, на загаден воздух – умираме ама не се буниме.

Нашиот праг на толеранција е толку висок, што никој жив не може да го достигне. Македонска работа…

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот