Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Судот го прифати обвинението на СЈО за предметот „Титаник 2“ кој се однесува на местење резултати на локалните избори од 2013 година. Главни “ѕвезди“ во овој предмет се Сашо Мијалков (СМ) и Мендух Тачи (МТ).

За “љубовта“ меѓу “кумот“ и “војводата“ сведочи следниот разговор:

СМ: Мендух, што правиш?
МТ: Еј, здраво.
СМ: Добар си ми?
МТ: Не те барав бе за ништо, не се плаши.
СМ: Нееее, ти можеш да ме бараш за што сакаш мене.
МТ: Само да ти кажам тука сум, ако треба нешто, кажи.
СМ: А?
МТ: Тука сум, ако треба нешто, кажи, за сé, до смрт.
СМ: Добро бе, важи.

Не знам дали ќе останат заедно баш “до смрт“, ама до Идризово, сигурно!

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот