Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

„Не прашувај што ти можеш да направиш за татковината, туку што таа може да направи за тебе“.

*македонска верзија на изјавата на Џон Ф. Кенеди

 

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот