Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Полтроните од ЦК на ДПМНЕ не можат да го замислат животот без Грујо. Ама не за нешто друго, туку оти на тој начин се штитат самите себе и сопствениот криминал. Вечерашната пародија беше најдобар пример како се практикува демократијата во АД „Грујо & Фамилија“: Секој има право да се согласи со мислењето на чедото на мајка Нада!

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот