Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

 

Голем “успех“ на ДПМНЕ: после многу труд и напор, успеа да собере доволно луѓе за да блокира една раскрсница!

 

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот