Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Како тргнала работава со апсење на бандитите од злосторничкото здружување, не сум сигурен дека за закажаниот Конгрес во Валандово ДПМНЕ ќе има кворум за работа!?

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот