Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

„Чувај ја бистрината во главата и поднеси го страдањето на начин достоен на човекот“
Ернест Хемингвеј

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот