Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Од причина што е општо познато дека мажите управуваат со светот, а жените со мажите, првиот статус во Новата 2018 година ќе им го посветам ним, на “управителките“. Нема да кажам ништо ново, само ќе ги цитирам зборовите на Боб Марли:
„Ако е идеална жена, нема да биде лесна. Ако е лесна, не е идеална. Ако ја заслужуваш, нема да се откажеш. Ако се откажеш, не ја заслужуваш. Вистината е дека секоја жена ќе те повреди, твое е само да ја најдеш онаа за која вреди да страдаш“

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот