Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

За помалку од 4 години, државата потрошила 2 милиона евра за субвенционирање народна и забавна музика! Знае некој да наброи три песни од тие субвенционираните? Или барем две? Една?
Не знам ни јас, ама знам дека оваа срамна и малоумна идеја смислена во времето на Канческа-Милевска, мора веднаш да биде укината!

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот