Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Успесите на ракометарите ни ја вратија гордоста, Министерството за образование – вербата.

Се намалува бројот на предмети, првачињата нема да имаат повеќе од 4 часови дневно, се укинува „Кембриџ“ програмата во прво одделение… Конечно некој се сети дека реформите, вистинските реформи на образовниот систем, треба да почнат од најмладите.

За Македонија, сепак, има надеж!

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот