Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Радоста на ракометарите, на публиката во салата и на целата македонска јавност, е најдобар доказ колку малку ни е потребно за среќа.
Македонија во срцето!

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот