Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Со 315 прислушувани разговори, СЈО ќе ја докажува вината на Грујо и “Миле ми текна“ за провизијата која ја зеле од “жутите“ за изградба на двата автопата.
По една година затвор за секој од приложените 315 разговори, сметам дека ќе биди правична казна за двајцата злотвори.

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот