Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

А бе прилепски “натурализирани“ вмровчиња…
Омилениот ви екс градоначалник, половина директори и речиси цело раководство ви е сардисано со кривични пријави. Ретките кои уште не добиле, тоа допрва ги чека. И на сето тоа уште имате лице да ја критикувате работата на градоначалникот и локалната власт?
Дури ни волшебник не можи за 12 недели да го поправи она што вие 12 години го пустевте. Сепак, за ваша несреќа, резултатите ќе стигнат побрзо од што се надевате!
#ЕмШутоЕмБоде

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот